IZNENADNI POSJET

KINEZI U MAKSIMIRU Traži li Dinamo bogatog sponzora ili prodaje Sammira na Daleki Istok?

Šture vijesti govore kako su maksimirski gosti bili bogati kineski tajkuni koji su involvirani u nekoliko kineskih klubova i koji su jako zainteresirani za suradnju
 Drago Sopta / CROPIX

U petak su u Maksimir stigli - Kinezi. Pokušali smo na nekoliko strana saznati o čemu se radi, ali informacije su bile prekrivene velom tajne. To može značiti da je posjet kineske delegacije sasvim nebitan, a isto tako može biti da je itekako bitan. Šture vijesti govore kako su maksimirski gosti bili vrlo bogati kineski tajkuni koji su involvirani u nekoliko kineskih nogomentih klubova i koji su jako zainteresirani za suradnju s Dinamom.

Po tim informacijama negdje u ljeto bi desetak ili više talentiranih kineskih dječaka došlo trenirati u Dinamo, pretpostavlja se da bi se o njima brinuli treneri nogometne škole. Također, s drugog izvora saznajemo da bi neke kineske tvrtke postale sponzori Dinama! Konačno, provlači se i priča da bi Sammir karijeru mogao nastaviti baš u - Kini! Tamošnji klubovi odlično plaćaju, a neki menadžerski izvori tvrde da postoje klubovi koji žele angažirati Sammira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 20:21