OSTAO LEŽATI U AGONIJI

VIDEO: VOZAČ BMW-a PROŠAO KROZ CRVENO, UDARIO U KOMBI PA U ZID Ono što je potom uslijedilo krajnje je bešćutno od društva iz BMW-a...

 
 Youtube screenshot

Šokantna video snimka koju je snimila nadzorna kamera na ulici u engleskom Coventryju pokazuje crni BMW koji je velikom brzinom prošao kroz crveno svjetlo na semaforu, zaletio se u kombi koji je dolazio iz suprotnog smjera, da bi se po inerciji zabio u izlog trgovine gdje se na koncu i zaustavio.

Dovoljno užasavajuće izgleda već i ono što je ostalo nakon sudara - razbijeni kombi koji se od udarca zarotirao na sred ceste te olupina BMW-a koji se zabio u cigleni zid velikom brzinom.

Instagram

Međutim ono što je na ovom videu odvratno, tek je uslijedilo.

Prvo vidimo vozača kako izlazi iz razbijenog kombija koji se previja od bolova i u agoniji puzi cestom.

U tom trenutku iz BMW-a izlaze trojica muškaraca koje vozač kombija doziva, no oni ga potpuno ignoriraju i pješice se udaljavaju ulicom.

Srećom, u blizini je bilo i pješaka poput Tracy Gibson-Whent koja je pozvala hitnu pomoć i policiju te bila s ozlijeđenim vozačem kombija do dolaska hitne pomoći.

Instagram

Izvješća iz bolnice i policije javljaju kako je 30-godišnji vozač kombija prošao s lakšim ozljedama i da je stabilno te da je u tijeku potraga za bešćutnim društvom iz BMW-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 14:09