Pogledajte video

Spriječio da mu ukradu auto ispred kuće: Kamera snimila brutalan fizički obračun vlasnika s četiri lopova

Na videu do kojeg su došli mediji, vlasnik Infinitija se uspijeva fizičkom snagom izboriti da mu lopovi ne ukradu automobil

Screenshot incidenta

 YouTube Screenshot

Policija poziva građane na poduzimanje mjera opreza kako bi se spriječile krađe svih vrsta nakon što je kamera uhvatila jednog vlasnika automobila kako se bori s četiri lopova u Rocky Hillu u državi Connecticut (SAD). Vlasti još uvijek tragaju za osumnjičenima nakon što je vlasnik odvezen u bolnicu nakon incidenta.

Na videu do kojeg su došli lokalni mediji, vlasnik se uspijeva izboriti da fizičkom snagom odvrati četvero lopova od krađe automobila. Sve počinje kada jedna osoba pokušava ukrasti crveni Infiniti, nakon čega izbija tučnjava između četvorice osumnjičenih i vlasnika. Zatim dolazi žena i viče "Zovem policiju!".

U tom su trenutku sva četvorica napadača pobjegla s mjesta događaja u crnom Mercedesu. Pomalo iznenađujuće, nitko od napadača nije pomislio odjuriti s automobilom koji je bio u središtu njihovih aktivnosti dok je trajao sukob. Lokalna policija pozabavila se samim incidentom.

“Hvala Bogu da nije ozbiljno ozlijeđen. Vidimo mnogo takvih incidenata diljem države i zemlje u kojima ljudi interveniraju, a osumnjičeni možda ima oružje", rekao je narednik policije gradića Rocky Hilla, Jeffrey Foss-Rugan.

"Imamo puno alata na raspolaganju kako bismo pokušali locirati te osumnjičenike i znam da je vrlo teško kada vidite ljude kako provaljuju u vaše automobile", nastavio je. Foss-Ruganov savjet ljudima je jednostavan: "Moramo držati naše garaže zaključanima. Moramo držati dragocjenosti podalje od auta". Policija još nije uhvatila osumnjičene, ali je istraga u tijeku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. svibanj 2024 01:48