pogledajte video

Zastrašujuća nesreća: Kamionom sletjela s mosta i ostala visjeti na rubu

Nakon što je nakon sudara izgubila kontrolu nad kamionom, vozačica je probila ogradu mosta i ostala visiti desetak metara iznad rijeke

Nesreća kamiona na mostu

 Youtube Screenshot

Nesreće se svakodnevno događaju na cestama, a ljude od smrti često spašava sigurnosna oprema automobila. Međutim u ovom slučaju ona nije odigrala nikakvu ulogu, već je vozačicu ovog kamiona spasila - "čista sreća".

Nakon što je nakon sudara izgubila kontrolu nad kamionom, vozačica je probila ogradu mosta i ostala visiti desetak metara iznad rijeke. Nesreća se dogodila prije gotovo tri mjeseca, a sada je u sudskom postupku otkrivena snimka kamere u kamionu koja otkriva kako je izgledao zastrašujući trenutak nesreće u kojoj, na sreću, nije bilo poginulih.

Vozačica, 26-godišnja Sydney Thomas vozila je 1. ožujka mostom George Rogers Clark preko rijeke Ohio u američkoj saveznoj državi Indiani, kada došlo do nesreće. Vozač pick-up kamioneta iz suprotne trake skrenuo je u njezinu izbjegavajući zaustavljeno vozilo. Svjedoci nesreće su za WDRB rekli da je prije nesreće jurio i vijugao između traka. Sudar s kamionom odbacio je pick-up u zrak i destabilizirao kamion. Unatoč brzoj reakciji vozačice kamion je sletio s ceste i probio ogradu mosta. Na sreću teška prikolica je ostala na mostu dok je kabina tegljača ostala visiti iznad rijeke.

“Kad sam probila ogradu, pomislila sam: ‘Vau, ovo je lud način da se umre’,” rekla je Thomas za WHAS. "Razbio mi je ovjes, što je značilo da nije važno na koju stranu okrećem volan", rekla je. “Izgubila sam kontrolu, držala se za volan. Nisam mogla skrenuti u drugu traku. Stvarno sam mislila da ću umrijeti.”, rekla je Thomas.

image

Nesreća kamiona na mostu

Youtube Screenshot

Nitko u nesreći nije ozbiljnije ozlijeđen, no vozač pick-up automobila neće proći bez posljedica. Trenutno traje suđenje na kojem se suočava s višestrukim ozbiljnim optužbama, uključujući vožnju s oduzetom dozvolom i bezobzirno dovođenje života drugih u opasnost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. svibanj 2024 18:40