STRAVIČNO UBOJSTVO

ORGIJALI S FATALNOM DOMINOM Policija potvrdila: Miroslav (31) je osumnjičen za ubojstvo brata blizanca!

Miroslav Tomas, fatalna Dolores i ubijeni Vedran Tomas
 Društvene mreže/Arhiva

ZAGREB - Miroslav T. (31) i službeno je osumnjičen za ubojstvo svog brata blizanca Vedrana u novogodišnjoj noći u stanu u Ogrizovićevoj ulici na zagrebačkoj Trešnjevci.

Zagrebačka policija danas je izvijestila da je provedenim kriminalističkim istraživanjem ustanovljeno da su se dva brata blizanca i prije svađala i tukla.

Kobne noći s njima je u stanu bila 23-godišnja Vedranova djevojka Dolores, s kojom su konzumirali različita alkoholna pića. Policija nije spominjala orgije ni bizaran ljubavni trokut u kojem su dva brata blizanca i fatalna plavuša bili dulje vrijeme.

KRVAVI KRAJ VIŠEMJESEČNIH ORGIJA Brata blizanca ubo nožem u srce nakon seksa s njegovom curom, fatalnom dominom Dolores!

Potvrđeno je jedino da je Miroslav (policija je navela samo njegovo godište) u utorak u 4.30 sati nožem ubo svog brata u srce.

Policija je na mjestu događaja pronašla pištolj koji je osumnjičeni Miroslav nabavio i ilegalno posjedovao i veću količinu noževa koji su poslani na vještačenje.

Motiv ubojstva policiji još nije poznat, a osumnjičeni je nakon provedenog krim istraživanja predan pritvorskom nadzorniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:31