PARADISE CITY IN BLACK

PRIDRUŽUJE LI SE AXL ROSE AC/DC-ju? Sin osnivača putem Facebooka podijelio vijest, kći basiste nije tako sigurna

 Mark Metcalfe/Getty Images

Nakon glasina da će pjevač Guns N' Rosesa Axl Rose u AC/DC-ju zamijeniti oboljelog pjevača Briana Johnsona koje je prenio DJ jednog radija u Atlanti, sin osnivača AC/DC-ja Malcolma Younga, Ross Malcolm Young, podijelio je tu vijest na svojoj Facebook stranici.

Kada je jedna osoba komentirala da je time Young stvorio 'neugodnjak', sin osnivača mu je odgovorio da je to 'istina', prenosi Alternative Nation. Na tu objavu je druga osoba odgovorila sa skepsom, dovodeći u pitanje navodnu odluku Angusa Younga da pozove Axla Rosea u bend jer će, kako je rekao, naštetiti baštini AC/DC-ja, Ross Young je ustvrdio da je odluka već donešena dodavši da 'on može i da hoće (naštetiti baštini AC/DC-a)'. Ross je kasnije obrisao tu objavu.

Dok nećak Angusa Younga tvrdi da će Rose nastupati s bendom, kći basiste Cliffa Williamsa Erin Lucas nije tako sigurna u tvrdnje Rossa Younga. Lucas je odgovorila jednom korisniku na Instagramu da je 'pametan' kada je doveo u pitanje Rosea kao trajniju zamijenu za Johnsona zbog činjenice da je na trenutnoj turneji AC/DC-ja ostalo 22 koncerta dok bi Rose, prema nekim navodima trebao nastupiti na njih 10.

Izvor s dobrim poznavanjem kretanja članova Guns N' Rosesa rekao je za GNR Truth da je Axl tijekom prošlog vikenda bio u Atlanti na 'probama', međutim nije rekao ništa više od toga. Mnogi su nakon toga nagađali da je riječ o probama s AC/DC-jem. Rose se nakon putovanja u Atlantu vratio u Los Angeles.

Prethodno razvoju događaja na društvenim mrežama koji uključuju djecu članova AC/DC-ja, Jason Bailey, DJ na atlantskoj radio stanici Atlanta Radio 100,5, prenio je vijest od 'jako jako dobrog izvora' koji je tvrdio da će Axl Rose odraditi ostatak aktualne turneje AC/DC-ja. 'To mi je rečeno. Axl se sastajao s AC/DC-jem jer je gotovo pa rješena stvar da će Axl nastupati s bendom na preostalih 10 datuma turneje', rekao je Bailey.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 23:44