OPORAVLJAJU SE

MANIJAK JE BIO MRTAV PIJAN Na dvije djevojčice u Varaždinu autom je naletio s 3,18 promila alkohola

 Željko Hajdinjak/CROPIX

VARAŽDIN - Dvije djevojčice u dobi od 14 godina teško su ozlijeđene nakon što je na njih u subotu poslijepodne na obilježenom pješakom prijelazu u Trstenjakovoj ulici u Varaždinu naletio pijani vozač koji je vozio pod utjecajem čak 3,18 promila alkohola. Djevojčice su u naletu automobila zadobile teške ozljede glave, a jedna od njih zbog toga je podvrgnuta hitnom neurokirurškom zahvatu.

- Djevojčice su trenutno stabilno i van životne opasnosti ali imaju teške ozljede glave i u takvim slučajevima je teško i nezahvalno bilo što prognozirati - istaknuo je na izvanrednoj konferenciji za novinare u Općoj bolnici Varaždin neurokirurg Nenad Kudelić koji je i operirao jednu od djevojčica.

Nesreća u kojoj su djevojčice ozlijeđene dogodila se u subotu oko 18 sati.

Djevojčice su prelazile cestu na obilježenom pješačkom prijelazu u Trstenjakovoj ulici kad je na njih automobilom marke Škoda zagrebačkih registarskih oznaka naletio vozač (47) za kojeg je utvrđeno da je bio pod utjecajem alkohola.

U trenutku nesreće bio je pod utjecajem čak 3,18 promila alkohola te je priveden u policijsku postaju, a u nedjelju će uz kaznenu prijavu biti predan pritvorskom nadzorniku PU varaždinske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:38