MODEL ZA DONJE RUBLJE

FOTO: 'MOJ SUPER MARIO!' Njemački heroj iz Rio de Janeira proslavio veliku pobjedu u finalu u zagrljaju ljepotice

Germany's forward Mario Goetze celebrates with his wife after winning the 2014 FIFA World Cup final football match between Germany and Argentina 1-0 following extra-time at the Maracana Stadium in Rio de Janeiro, Brazil, on July 13, 2014. AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ
 PATRIK STOLLARZ/AFP / AFP

Malo tko na ovom svijetu zna kakav je osjećaj biti nacionalni heroj kojeg obožava cijela država i ima zapisano mjesto u povijesti.

No to zna zasigurno Mario Gotze, 22-godišnji čarobnjak koji je u 113. minuti zabio gol zbog kojeg je Njemačka po četvrti put postala prvakom Svjetskog nogometnog prvenstva.

- To je nevjerojatno. Zabio sam gol, no nisam bio svjestan što se događa. Moj san je postao stvarnost i sada ćemo to dobro proslaviti. Ovo je apsolutna senzacija. Puno dugujem mojim prijateljima i obitelji - kazao je napadač.

Gotze, rođen u njemačkom gradu Memingen, pobjedu je proslavio ljubeći se na terenu sa svojom djevojkom, modelom za donje rublje, 24-godišnjom Ann-Kathrin Brommel.

Svoju vezu obznanili su 2012. kada su objavili zajedničke fotografije s jahte dok su ljetovali na Ibizi.

Zajedno su već dvije godine, no Brommel je novinarima kazala kako uživa u situaciji kakva trenutno je i kako u ovom trenutku ne planiraju ništa ozbiljnije.

- Ne mogu shvatiti da je nekome životni cilj postati nečija žena. Iako sam Marijeva djevojka, imam svoje vlastite ciljeve koje želim postići. Osim toga, ne mogu biti sretnija - kazala je manekenka koja ganja glazbenu karijeru.

Naime, pod umjetničkim imenom Trina B. dosad je objavila dvije pjesme: 'This is Me' 2010. godine i 'Body Language' u 2011.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 03:53