MEGAMOMČAD

Leonardo potvrdio: Zlatan je igrač PSG-a

Poznato je da je Ibrahimović pristao na trogodišnji ugovor, a financijska pozadina će biti poznata u srijedu. No, gotovo je sigurno da će Šveđanin primati12 milijuna eura po godini

U utorak je i službeno objavljen najspektakularniji nogometni transfer ovog ljeta. Šveđanin Zlatan Ibrahimović je napustio Milan i seli prema Paris St. Germainu...

Informaciju je donio Leonardo, Brazilac na mjestu sporskog direktora PSG-a, momčadi koja je prošle sezone osvojila drugo mjesto u francuskom Le Championnatu, te će iduće sezone nakon dugo vremena nastupati u Ligi prvaka.

- Ibrahomović je naš! Može početi pisati našu povijest - presretan je zborio nekadašnji igrač Milana Leonardo.

Poznato je da je Ibrahimović pristao na trogodišnji ugovor, a točna financijska pozadina će biti službeno poznata u srijedu. No, gotovo je sigurno da će Šveđanin primati12 milijuna eura po godini.

Inače, Ibrahimović će u Pariz doći tijekom večeri u utorak. U srijedu, ranije ujutro, će obaviti liječničke preglede, a potom bi u 15 sati trebao održati konferenciju za novinare. Barem tako navodi službena internet-stranica pariškog kluba koji je sada spreman za proboj do samog europskog vrha.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 19:53