DALEKO OD SP-A

FOTO: HRVATSKI NOGOMETAŠ ODMORIO SE NA MIKONOSU Grčka avantura Matea i njegove Izabele

 Instagram

Hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić (20) sa svojom višegodišnjom djevojkom Izabelom Andrijanić, koju je upoznao u crkvi Sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima - on je bio ministrant, a ona je pjevala u zboru - proveo je odmor na grčkom otoku Mikonosu.

Izabela Andrijanić, u kojoj je Mateo našao vrline koje najviše cijeni kod djevojaka: dobrotu, iskrenost, jednostavnost, skromnost, pristojnost te ljubaznost, bila je oduševljena grčkom avanturom sa svojim dragim. Simpatična Izabela na društvenim je mrežama, uz brojne fotografije, komentirala kako će joj srce dugo ostati vezano za divno ljetovanje.

Hrvatski nogometni reprezentativac i igrač milanskog Intera također je bio očaran ljepotama Grčke. U trenucima opuštanja pokazao je da ima smisla za šalu: upriličio je mali performans, parodiju golišavog kupanja reprezentativaca u brazilskom bazenu.

Pustio je glavnu melodiju iz filma “Dirty Dancing”, hit “I’ve Had The Time Of My Life”, koja mu je poslužila kao glazbena podloga da duhovito u malom vrtu demonstrira “kako lopta sluša Kovačića”. Na kraju je trčeći s njom na glavi skočio u bazen, iz kojeg je poslao pozdrav svojim obožavateljima i obožavateljicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:09