GRAD NA NOGAMA

FANTOM NA BICIKLU Nepoznati lopov sije strah kod starijih gospođa na ulicama. Glavna meta su njihove torbice

VARAŽDIN - Fantom na biciklu sije strah po varaždinskim ulicama, pogotovo kod starijih gospođa budući da su mu glavna meta njihove torbice. U subotu su se naime dogodila čak dva nova slučaja koja se mogu povezati s nepoznatim počiniteljem za kojim varaždinska policija traga od rujna 2011. godine.

Nepoznati se počinitelj u subotu oko 13 sati u Čakovečkoj ulici u Varaždinu biciklom dovezao iza leđa žene stare 78 godina te joj iz ruke istrgnuo torbicu i zatim se brzo odvezao na biciklu.

Nekoliko sati kasnije, u subotu oko 20 sati navečer, na sličan je način opljačkana i žena stara 62 godine u ulici Stjepana Vukovića u Varaždinu. Spomenuta je žena i sama upravljala biciklom, a u košarici ispred upravljača odložila je torbu koju je "Fantom" prolazeći pokraj nje jednostavno isčupao i brzo se udaljio s mjesta događaja.

Sličan slučaj dogodio se i prošlu srijedu kada je na Vidovskom trgu opljačkana žena stara 82 godine. Policija je tada izvjestila da se nepoznati počinitelj dovodi u vezu s više sličnih kaznenih djela koja datiraju još od rujna 2011. godine. Prva žrtva varaždinskog "Fantoma na biciklu" bila je žena stara 56 godina koja je počinitelja opisala kao mladića u ranim dvadesetim godinama, svjetlije kose i duguljastog lica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 05:10