VUKOVAR

Razbio dvojezičnu ploču na policiji

Vukovar, 121113. Pedesetak ljudi okupilo se ispred vukovarske policijske postaje i blokiralo promet na cesti koja spaja istocni i zapadni dio grada.Prosvjednici traze pustanje na slobodu dvojice muskaraca koji su nakon sto su danas razbili cirilicnu plocu na zgradi vukovarske policijie i sukobili se sa policijom te privedeni.Na fotografiji: razbijena cirilicna ploca sa zgrade vukovarske policije.Foto: Vlado Kos / Cropix
 Vlado Kos / Cropix

VUKOVAR - Vukovarska je policija u srijedu navečer privela 48-godišnjeg muškarca koji je oko 20 sati razbio ploču s dvojezičnim natpisima na zgradi Policijske postaje Vukovar.

Glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović potvrdio je Hini kako je 48-godišnji Vukovarac priveden u policijsku postaju te je nad njim u tijeku kriminalističko istraživanje.

Dvojezična ploča na zgradi PP Vukovar zadnji je put razbijena početkom studenoga prošle godine, a razbio ju je Vukovarac Darko Pajčić koji se tom prilikom i sukobio s policajcem te se zbog teške ozljede glave od tada nalazi na liječenju u osječkom KBC-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 10:35