VRATIO SE NA BOŽIĆ

FOTO: POVRATAK U ZATVOR Zamjenica župana Sandra Herman dočekala Čačića nakon blagdana

Čekao je ispred Sheratona s tobrom i golf lopticama. Došla je Sandra Herman
 Neja Markičević / CROPIX

- Nisam nikog vozila u zatvor - izjavila je Sandra Herman, zamjenica međimurskog župana, koja je vozila Renault Clio, a Radimir Čačić snimljen je prekjučer ispred zagrebačkog hotela Sheraton kako ulazi u njega.

Zamjenica S. Herman odbila je komentirati je li se u srijedu vidjela s Čačićem koji se, kako su nam rekli njemu bliski izvori, u zatvor u Valturi morao vratiti na sam Božić.

Profesorica i ravnateljica

Čačić je to jutro spakirao dvije torbe: jednu s palicama za golf, a drugu s lopticama. Podsjetimo da u zatvoru redovito trenira golf.

S. Herman inače je bivša prosvjetna djelatnica koja je bila ravnateljica Osnovne škole Vladimira Nazora u Pribislavcu te članica Županijskog poglavarstva u mandatu župana Josipa Posavca. I sada vodi mnoge resore koje je i tada vodila: kulturu, turizam, udruge, mlade.

‘Sa svima surađujem’

Lokalni mediji i prije su je povezivali s Čačićem.

U kolovozu ove godine Međimurske novine na internetskoj su stranici s njom objavile intervju, u kojem je rekla: “Ja nisam neka estradna zvijezda da bi me trebalo s nekim povezivati. To je stvar unutarstranačkih odnosa i međusobne komunikacije članova. Uvijek sam bila blizu, kao što sam bila i u Jožinoj ekipi, kao što sam sad u županovoj ekipi, a sad, kako je to netko shvatio. Smetaju mi ta muško-ženska povezivanja. Nikad nisam imala takve probleme, uvijek sam s muškarcima fantastično surađivala.”

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 10:14