LJUBAVNI TROKUT

MISTERIJ KRVI U HODNIKU SRUŠIO OPTUŽNICU Je li fatalna Dolores lagala u svojem iskazu?

Optužno vijeće drugi je put vratilo optužnicu, tvrdeći da nisu dovoljno razjašnjene sve okolnosti
Miroslav Tomas, fatalna Dolores i ubijeni Vedran Tomas
 Društvene mreže/Arhiva

ZAGREB - Trag krvi koji kao da je pošprican po hodniku, a koji su istražitelji pronašli kad su 1. siječnja 2013. došli u stan u Ogrizovićevoj ulici i tamo zatekli beživotno tijelo Vedrana Tomasa (33), još jednom je postao smetnja potvrđivanju optužnice protiv žrtvina brata blizanca Miroslava.

EKSKLUZIVNO, ISKAZ DOMINE DOLORES 'Tepao mu je, zagrlio ga i zario mu bajunet u srce!'

U slučaju poznatom po bizarnom ljubavnom trokutu blizanaca i Dolores, koju su mediji prozvali Fatalna domina, optužno vijeće drugi je put vratilo optužnicu tužiteljstvu tvrdeći da nisu dovoljno razjašnjene sve okolnosti ubojstva.

Prije svega, riječ je o tzv. traseološkom vještačenju, odnosno rekonstrukciji događaja na osnovi pronađenih tragova, a najviše krvavog traga u hodniku koji, prema mišljenju suda, nikako nije dovoljno istražen.

ORGIJALI S FATALNOM DOMINOM Policija potvrdila: Miroslav (31) je osumnjičen za ubojstvo brata blizanca!

Prema navodima optužnice, ubojstvo i svi događaji koji su mu prethodili odvijali su se unutar stana pa stoga nije jasno otkud bi se pošpricana krv našla u hodniku. Inače, u stanu su se te večeri našli blizanci, Vedranova djevojka Dolores, a u posjet im je došla i prijateljica, Ukrajinka koju je policija već hapsila zbog prostitucije.

No Ukrajinka je prije ubojstva otišla pa je najveći dio optužbe baziran na Doloresinu iskazu dok se osumnjičeni Miroslav brani šutnjom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 12:34