BIZARNA SVAĐA

UŽAS U SRBIJI Sačmaricom upucao prijatelja s kojim je cijelu noć sjedio i pio!

Zbog teških ozljeda lijeve noge, Z. S. je hitno prebačen u Kliničko bolnički centar Niš, gdje se doktori bore kako bi mu spasili nogu

Na Hitnu pomoć u prokupačkoj bolnici 'Dr Aleksa Savić' u Srbiji jutros je primljen Z.S. (44) iz sela Štava u opštini Kuršumlija zbog ozljeda koje su mu tokom noći nanjete puškom sačmaricom, a policija je uhitila M.M (54) zbog sumnje da je upucao prijatelja s kojim je cijele noći sjedio i pio.

Nakon uhićenja, M.M. je predan istražnom sucu na saslušanje koje je u tijeku, a potom će se znati da li će mu biti određen pritvor i za koje će kazneno djelo biti podignuta optužnica.

Zbog teških ozljeda lijeve noge, Z. S. je hitno prebačen u Kliničko bolnički centar Niš, gdje se doktori bore kako bi mu spasili nogu, za što su, prema procjenama doktora, šanse vrlo male.

- Ozlijeđeni je primljen u teškom općem stanju sa znacima šoka, sa mnogobrojnim sitnim ranama (sačma) u predjelu trbuha. Nakon ukazane prve pomoći, pacijent je zbog težine povrede odmah prebačen na daljnje liječenje u Kliničko bolnički centar u Nišu, rekla je glasnogovornica prokupačke bolnice Jelena Pantović.

U policiji kažu da se incident dogodio u kući nesretnog Z. S. u ranim jutarnjim satima nakon cijelonoćnog alkoholiziranja dvojice prijatelja koji su se pred zoru posvađali, a daljnja istraga će utvrditi kako je u ruke pijanaca došla puška iz koje je M. M. pucao.

Skoro desetak sati nakon uhićenja, prilikom alkotestiranja u policiji M. M. je imao više od 1, 5 promila alkohola u krvi, što samo potvrđuje da je u trenutku uhićenja postotak alkohola u organizmu bio mnogo veći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 16:46