PRVA HRVATICA NA LISTI

VIDEO I Antonija Mišura je među njima: Magazin AskMen odabrao 99 najpoželjnijih žena!

Krunu najpoželjnije preuzela je mlada glumica Jennifer Lawrence, zvijezda filma ‘Igre gladi’
 Tom Dubravec/CROPIX

Jedan od najčitanijih muških internet portala na svijetu, AskMen.com, objavio je svoju tradicionalnu ljestvicu 99 najpoželjnijih žena.

I dok je prošle godine kraljicom ljestvice proglašena glumica Sofia Vergara, zvijezda humoristične serije ‘Modern Family’, ove godine spala je na 12. mjesto, a krunu joj je preuzela mlada glumica Jennifer Lawrence, zvijezda filma ‘Igre gladi’.

Po prvi puta na listi se našla i jedna Hrvatica - naša lijepa košarkašica Antonija Mišura nalazi se na 53. mjestu utjecajne ljestvice.

Srpska tenisačica Ana Ivanović također se uspjela ‘ugurati’ na ljestvicu 99 najpoželjnijih, na 96. mjestu.

Premda listom uglavnom dominiraju lijepe manekenke, pjevačice i glumice, uz nekoliko sportašica, muškarci očito cijene i žensku pamet, smisao za humor i globalni ugled, pa su se tako na listi našle i komičarke Sarah Silverman (23. mjesto) i Tina Fey (80. mjesto), ali i prva dama Amerike, Michelle Obama (33. mjesto).

Na listi se, na 90. mjestu, po prvi put našla i internet-zvijezda Jenna Marbles, pravog imena Jenna Mourney, čiji je sarkastični humor i sprdanje sa samom sobom privukla milijunsku publiku.

Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton, očito nije ljubimica samo britanske publike, već je popularna u cijelom svijetu, a na ljestvici se nalazi na 25. mjestu.

Prvih 10 najpoželjnijih

1. Jennifer Lawrence, glumica

2. Mila Kunis, glumica

3. Kate Upton, fotomodel

4. Rihanna, pjevačica

5. Emma Stone, glumica

6. Miranda Kerr, fotomodel

7. Kristen Stewart, glumica

8. Jessica Gomes, fotomodel

9. Jessica Pare, glumica

10. Michelle Jenneke, sportašica

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:37