POGLEDAJTE VIDEO

Policija to ne pamti: Žena s djetetom u autu gazila ljude, razbijala aute i bježala od uhićenja

"Ostavila je pustoš za sobom" - izjavili su policajci koji ovakav slučaj brutalnosti i nepoštivanja još nisu imali

Uhićenje vozačice

 Youtube screenshot

Na poziv zabrinutog građana u gradiću Byronu (Georgija, SAD) policija je upozorena na nesmotrenu vožnju vozačice SUV-a Infiniti QX56 koji je vozio suprotnom trakom kad se susrela s nadolazećim prometom, a sve do dolaska policije njezino vozilo su blokirali građani.

Međutim tu počinje kaos: žena, koja je kasnije identificirana kao 24-godišnja Sierra Hibbert, odbila se zaustaviti policiji i nakon zastoja koji je trajao nekoliko minuta, unazad je svojim automobilom krenula u vozilo policije koje ju je blokiralo, a zatim pobjegla krenuvši naprijed, udarivši u policijski auto, policajca i dva svjedoka u postupku.

Zabrinjavajuće, žena je imala maleno dijete straga u svom SUV-u, a policajci su ispod kotača postavili prepreke sa šiljcima,kako ne bi pobjegla.

Potom je napravila još veći nered s razbijanjem policijskih patrolnih automobila svojim Infinitijem i na trenutak se čini da ju je policija uspjela obuzdati, ali u naletu dima iz guma, ona se uspijeva progurati pored patrolnog automobila koji joj pokušava prepriječiti put, iako se čini da pritom uzrokuje ozbiljno oštećenje ovjesa svog SUV-a.

Potjera ubrzo nakon toga završava, a policajci konačno izvlače ženu iz automobila. "Nisam to učinila, nisam ništa učinila, gospodine!" - čuje se na videu kako žena uzvikuje, ali policija o tome ima svoje mišljenje. "Upravo ste pokušali ubiti 10 ljudi", odgovara jedan policajac.

Policija je kasnije izdala priopćenje u kojem se zahvaljuje građanima na pomoći i potvrdila da nitko nije ozlijeđen u incidentu, uključujući malo dijete koje se može vidjeti kako se spašava sa stražnje strane QX-a na kraju videa. Ne sumnjamo da vozačicu čeka dugogodišnja robija i oduzimanje djeteta od strane socijalne službe...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. svibanj 2024 00:49