BRZO I BEZBOLNO

IMPLATANTI SA DOŽIVOTNOM GARANCIJOM! Servisu Dodo.hr pridružila se i prestižna ordinacija dentalne medicine

Dodo.hr, servisu za online naručivanje pacijenata koji broji više od 300 najboljih hrvatskih privatnih doktora, pridružio se i Dental Centar b2

Dodo servis je već poznat pacijentima jer im omogućuje brzo i jednostavno naručivanje.

Dental centar b2 specijalizirana za najsloženije slučajeve implantacije. Dentalni implantati predstavljaju jedan od najatraktivnijih pomaka i donose ogroman napredak modernoj dentalnoj medicini.

Implantologija kao grana dentalne medicine pruža rješenja za sve oblike bezubosti, od pomanjakanja jednog zuba do nedostatka svih zuba. Kad se odlučite na implantaciju trebate voditi računa kome ćete povjeriti taj složeni zahvat i koji implantati će vam biti ugrađeni.

Jedna od vodećih ordinacija dentalne medicine u Hrvatskoj je Dental Centar b2 u Zagrebu. Ordinacija Dental Centar b2 je specijalizirana za najsloženije slučajeve implantacije, a preporučuje ih Nobel Biocare, švedski proizvođač implantata.

Nobel Biocare je visoko specijalizirani lider na tržištu dentalnih implantata i protetskih rješenja temeljenih na implantatima koji je razvio veliki broj inovativnih koncepata dijagnostike i liječenja. Između ostalih razvili su All-on-4 koncept koji omogućuje da u svega nekoliko sati nadomjestite zube koji nedostaju.

Dental Centar b2 u suradnji sa Nobel Biocare-om daje doživotno jamstvo na ugrađene implantate.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 07:36