HEROJ NJEMAČKE

GÖTZE OPISAO GOL ZA SVJETSKI NASLOV 'Samo sam uputio udarac,nisam imao pojma što se događa'

Svaki igrač naše momčadi zaslužuje sve zasluge i svi smo zajedno jako ponosni, kaže Götze
TOPSHOTSGermany's forward Mario Goetze celebrates after scoring a goal during the second half of extra-time during the 2014 FIFA World Cup final football match between Germany and Argentina at the Maracana Stadium in Rio de Janeiro, Brazil, on July 13, 2014. Germany won the match 1-0. AFP PHOTO / ODD ANDERSEN
 ODD ANDERSEN/AFP / AFP

Novi heroj Njemačke Mario Götze priznao je nakon finalne utakmice Svjetskog prvenstva u kojoj je postigao pobjednički pogodak protiv Argentine u 113. minuti produžetaka da nije imao pojma što se u tom trenutku događa...

- Osjećaj je nevjerojatan i ne znam kako bih ga opisao. Samo sam uputio udarac i nisam znao što se događa. Kada je lopta ušla u mrežu nisam znao što bih sa sobom. Za nas je san postao stvarnost – rekao je igrač minhenskog Bayerna.

Götze je u igru ušao u završnici regularnih 90 minuta utakmice, a onda je sedam minuta prije isteka produžetaka svojim pogotkom donio Njemačkoj četvrti naslov svjetskog prvaka.

- Ponosan sam na momčad i iznimno sam sretan zbog svega što se dogodilo u Brazilu. Svaki igrač naše momčadi zaslužuje sve zasluge i svi smo zajedno jako ponosni što držimo ovaj trofej pobjednika u svojim rukama – zaključio je Götze, kojeg je izbornik Joachim Löw nakon utakmice prozvao "čudesnim dječakom".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 03:03