LIJEPA ANNA

FOTO: KĆI (14) SLAVNOG TENISAČA DEBITIRALA NA MODNOJ PISTI Priznao ju je tek nakon DNK testa, a danas je obožava

 AFP

Kći Borisa Beckera, koju je bivši tenisač dobio tijekom kratke, ali skandalozne afere, konačno je izašla iz sjene slavnoga oca.

Crvenokosa Anna Ermakova (14) prošetala je u utorak modnom pistom na Tjednu mode u Berlinu u svjetlucavoj kratkoj haljini i ostvarila impresivan modni debi.

Nedavno je potpisala ugovor s modnom agencijom Mega, te tvrdi da je dobila od roditelja dopuštenje da se bavi manekenskim poslom samo zato što joj škola ide jako dobro.

Slavni tenisač Boris Becker pohvalio se na svom Twitter profilu modnim uspjehom kćeri koju je dobio iz sudbonosne veze s manekenkom Angelom.

- Kako je prekrasna ova mlada dama, napisao je na Twiiteru

Neobična zanimljivost vezana za Annu Ermakovu jest da cijeli svijet zna gdje je i pod kojim okolnostima je začeta. Naime, Boris Becker javno je priznao da je njegova izvanbračna kćer Anna začeta u londonskom restoranu Nobu, kamo se zaputio s prijateljima nakon objave da se povlači iz tenisa.

Ondje je upoznao Angelu Ermakovu. Iako su mediji nagađali da se seksualni susret dogodio u ormaru za metle, Boris je to demantirao rekavši da je do seksa došlo na stepenicama između dva toaleta.

- Ta greška koštala me braka i nekoliko godina privatnog života, ali dobio sam prekrasnu kćer. Ona nije greška, jako je volim - izjavio je svojedobno Becker, koji je isprva negirao da je otac djeteta.

Nakon DNK testiranja sve je priznao, a od 2007. dijeli skrbništvo nad Annom.

Boris Becker ima četvero djece. Odrasle sinove Noaha i Eliasa iz braka s Barbarom Feltus, Annu Ermakovu te četverogodišnjeg Amadeusa Benedicta Edleyja Luisa Beckera. Najmlađeg sina dobio je u braku s nizozemskom manekenkom Lilly Kerssenberg s kojom je u braku od 2009. godine.

JENS KALAENE
Anna Ermakova, daughter of former German professional tennis player and current tennis coach Boris Becker, presents fashion of German label Riani at the Mercedes-Benz Fashion Week in Berlin on January 20, 2015. AFP PHOTO / DPA / JENS KALAENE +++ GERMANY OUT

Foto: AFP

JENS KALAENE
Anna Ermakova, daughter of former German professional tennis player and current tennis coach Boris Becker, walks the runway to present fashion of German label Riani at the Mercedes-Benz Fashion Week in Berlin on January 20, 2015. AFP PHOTO / DPA / JENS KALAENE +++ GERMANY OUT

Foto: AFP









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 14:09