DRAMA U ZAGREBU

MUŽ JU NAGANJAO S NOŽEM PA SE SKLONILA U ZET-OVU KUĆICU Policija ga nasilno svladala

U okršaju sa policijom, 48-godišnjak je zadobio lakše ozljede koje su mu sanirane u KB Dubrava
 Arhiva/CROPIX

ZAGREB - "Ubit ću te! Ne zavrjeđuješ živjeti! Jesi li me čula?! Stani!!" - izvikivao je trčeći po ulici s nožem u ruci 48-godišnji D.K. misleći da će tim repertoarom uspjeti prisiliti 42-godišnju bračnu družicu da odustane od rastave braka! Žena je sumahnitalo trčala par stotina metara ispred njega po zagrebačkoj Maksimirskoj cesti u nedjelju predvečer i potom utrčala u prostorije otpremnika ZET-a na okretištvu tramvaja.

Rastrojeni muškarac joj je i dalje prijetio smrću kad ju je sustigao te mahao nožem pred njom, no u međuvremenu je pristigla i policija koja je nad njim uporabila sredstva prisile obzirom da se 48-godišnjak pokušao samoozlijediti ali i pobjeći. U okršaju sa policijom, 48-godišnjak je zadobio lakše ozljede koje su mu sanirane u KB Dubrava, a nakon čega je odveden u policijsku postaju na obradu gdje je zaradio kaznenu prijavu za pokušaj ubojstva.

Kako doznajemo, D.K. je oko 18,30 sati na Maksimirskoj cesti ispred kućnog broja 282. presreo šest godina mlađu bračnu družicu koja je hodala ulicom sa 38-godišnjim prijateljem. Iako ne žive već neko vrijeme zajedno, D.K. činjenica da ostaje bez supruge nikako nije 'sjela'. Čim ju je sustigao na sred ceste, počeo je pokazivati nož pa su se u strahu za vlastite živote ona i njezin prijatelj rastrčali. Zahvaljujući brzoj policijskoj intervenciji tragične posljedice su spriječene. Inače, D.K. ovo nije prvi ulazak u policijske kaznene evidencije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 09:25