BIVŠI POLITIČKI PARTNERI

FOTO: PRVI PUT NAKON IZLASKA IZ ZATVORA Radimir Čačić se srdačno pozdravio s Milanovićem

Bili su na svečanom otvorenju trogirske marine u vlasništvu poduzetnika Danka Končara
 Jakov Prkić/Cropix

TROGIR - Na svečanom otvorenju trogirske marine u vlasništvu poduzetnika Danka Končara u četvrtak navečer bilo je nekoliko članova Vlade, uključujući i premijera Zorana Milanovića.

Među uzvanicima je bio i njegov bivši prvi potpredsjednik i donedavni zatvorenik Radimir Čačić. Njih su se dvojica srdačno pozdravili i razmijenili nekoliko riječi, što je bio njihov prvi susret od Čačićevog izlaska iz zatvorske ćelije.

Na svečanom su otvorenju uz Čačića viđeni odvjetnik Anto Nobilo te saborska zastupnica Natalija Martinčević, koja je među prvima napustila HNS i pridružila se reformistima, novoj stranci bivšeg predsjednika HNS-a u osnivanju.

Milanović je pak na ceremoniju došao sa suprugom Sanjom Musić Milanović, a od ministara su viđeni Darko Lorencin, Arsen Bauk i Gordan Maras.

Marina je sagrađena na dijelu zemljišta Brodotrogira, koji je u postupku privatizacije preuzeo Danko Končar. Ima 130 vezova u moru te 80 na suhom za brodove dužine do 25 metara. Ima i četiri veza za megajahte do 50 metara.

Svečano ju je otvorila supruga Danka Končara, a premijer Milanović je u prigodnom govoru izrecitirao Bodulsku baladu, na čijem je kraju dodao kako 'zgrbljeni nismo, već idemo naprijed uspravljeni'.

Uzvanici su u konačnici imali priliku uživati u laserskom showu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 06:41